Üzemeltető: www.szalkay.hu
ügyfélkapu

Elfelejtett jelszó
 
   
 

Ellenőrzési mappa

Az éves terv elkészülte után meg lehet kezdeni az év első ellenőrzéseit január hónapban. Ezt a rendszer elkülönítetten tárolja, minden ellenőrzés ebbe a mappába kerül. Fontos, hogy a szervezeteknek nem szükséges a teljes jelentéseket feltölteni ide, mert a támogató szoftverbe csak azokat az adatokat kell rögzíteni, amelyek a szervezéshez, az ellenőrzés folyamatához vagy éppen a szermélyekhez kötődnek (számadatok, dátumok, javaslatok, megállapítások, stb.). Vannak természetesen olyan információk melyek feltöltése nélkülözhetetlen pl. intézkedési terv vagy annak beszámolási adatai.

A mappába végtelen számú ellenőrzés feltölhető, az adott év teljes dokumentum rendszere egy képernyőn megtalálható. A mappa működése a jogszabályokra épül, a megbízólevéllel kezdődik és az intézkedési tervre készült beszámolóval végződik. Minden lépés következik a másikból, a kötelező iratmintákat kell ahhoz vezetni, hogy a rendszer továbbengedje a folyamatot pl. nem lehet ellenőrzési programot készíteni, amíg nem készül megbízólevél, de a minőségértékelés egyes elemei kihagyhatók.  

Innen lehet generálni a különböző levelelet, illetve a bizonyító erejű dokumentumok adatlapjai illetve feltöltési lehetőségei is innen érhetők el. Csak ebben a rendszerben érhetőek el olyan kérdéssorok, melyek az ellenőrök helyszíni munkáit segíteni tudják, jelen pillanatban közel 20, különböző témájú jegyzék érhető el a rendszerben. Ezeket online módon a rendszerben vagy nyomtatás után az ellenőrzés helyszínén is lehet használni. Egyedi kérdőívek feltöltését is vállalja a revisionSOFT, de ebben az esetben azt már minden rendszerhasználó el fogja érni. 

A legfontosabb, hogy az ellenőrzés mappában történik a jelentés tervezetek és a végleges jelentés felvitele. Célszerű, ha az egész jelentés itt készül, de a már kész anyagot is fel lehet "word" formátumból tölteni. A bekért számadatok és dátumok alapján történik a nyilvántartások automatikus vezetése. 


 
 
© 2013-2015. RevisionSoft Kft. - Minden jog fenntartva! Kezdőlap | A szoftver | Áraink | ÁSZF | Facebook | Hibabejelentő | Hírlevél | Kapcsolat
 
Kérem várjon...