Üzemeltető: www.szalkay.hu
ügyfélkapu

Elfelejtett jelszó
 
   
 

A szoftver kizárólag bérleti konstrukcióban kerülhet az ügyfeleink használatába. Szerződéseinkre nem kötünk ki hűségidőt, mert biztosak vagyunk abban, hogy aki ezt a terméket a belső ellenőrzés során használja, az többet nem akar visszatérni a kézi nyilvántartás vezetéséhez. A MEGRENDELŐ kitöltése után visszaigazolást és szerződést küldünk Önöknek a konstrukció minden opciójára vonatkozóan. A feltöltött adatbázis és belépési adatok a belső ellenőrzési vezetőhöz kerülnek megküldésre. 

A programért a felhasználók száma alapján számítunk fel díjat. A belső ellenőrzési vezető és a belső ellenőr, akiket aktív felhasználóknak tekintünk, fizetnek a program használatáért, míg a folyamatgazdák (szervezeti egység, osztályok, csoportok stb. vezetői) illetve a szervezet vezetői díjmentesen tudják a rendszert használni. Jelen árlista visszavonásig érvényes és tájékoztató jellegű.

A revisionSOFT Kft. fenntartja azt az önálló jogot, hogy egyes esetekben, mikor a piaci környezet azt indokolja a lenti áraktól eltérő, egyedi ajánlati áron biztosítsa rendszerét.  

Árlista (nettó árak)

 

Államigazgatás szervezetei számára (önkormányzat, központi költségvetési intézmény, nonprofit Kft)
belső ellenőrzési vezető 19.800.-Ft/hó
belső ellenőr  9.800.-Ft/hó
szervezet vezetője  ingyenes 
folyamatgazda ingyenes 
 
Gazdasági társaságok számára (Kft., Bt., Rt., EV)
belső ellenőrzési vezető 29.900.-Ft/hó
belső ellenőr  14.900.-Ft/hó
szervezet vezetője  ingyenes 
folyamatgazda ingyenes 
 
Belső ellenőrzést szolgáltató szervezetek számára
1-10 cég ellenőrzéséhez  149.900.-Ft/hó
10-20 cég ellenőrzéséhez 249.900.-Ft/hó
korlátlan cég ellenőrzéséhez 399.900.-Ft/hó

   


 
 
© 2013-2015. RevisionSoft Kft. - Minden jog fenntartva! Kezdőlap | A szoftver | Áraink | ÁSZF | Facebook | Hibabejelentő | Hírlevél | Kapcsolat
 
Kérem várjon...